Team Rynkebyn 131 pyöräilijää pyöräilevät Pariisiin hyvän asian puolesta!

Perjantaina 8.7. yhteensä 131 pyöräiljää hurauttaa Vuosaaren läpi Finnlinesin laivaille. Team Rynkebyn pyöräilijät ajavat Euroopan läpi Pariisin, ja keräävät tällä hyväntekeväisyyskampanjalla rahaa Sylva ry:lle eli Suomen syöpäsairaiden lasten ja nuorten valtakunnalliselle yhdistykselle. Matka Itämeren yli taittuu Finnlinesin Suomi-Saksa-linjan matkustaja-rahtialuksilla.

Pyöräjoukkueet lähtevät perjantaina 8.7. kello 13.15 Helsingin Kansalaistorilta kohti Vuosaarta ja Vuosaaren satamaa. Joukkueiden arvioidaan saapuvan Hansaterminaalille, Provanttikatu 1, kello 14 pintaan. Tervetuloa toivottamaan seurueelle hyvää 1500 kilmometrin pyörämatkaa!

Tutustu Team Rynkebyhyn täältä ja seuraa joukkueiden matkaa Facebookissa.

Teksti: Päivi Toivanen, Finnlines

Kuva: Team Rynkeby Helsinki