evening_at_portVuosaaren Satamapäivä aloittaa Visit Vuosaari Weekendin perjantaina elokuun 26. päivä. Helsingin Satama ja Visit Vuosaari järjestävät koko perheelle tarkoitetun päivän, jonka aikana pääse tutustumaan muun muassa alueen yritysten toimintaan.

Tutustu vaikka Finnlinesin matkustaja-rahtilaivaan
Yleisöllä on mahdollisuus päivän aikana tutustua vaikkapa Saksaan liikennöivän varustamo Finnlinesin matkustaja-rahtilaivaan, Tullin toimintaan tai Merimieskeskuksen eli Vuosaaren Merimieskirkon ja MEPA:n palveluihin. Tapahtuma-alue rakennetaan Finncontainersin merikonttien varaan.

Ohjelmaa ja esiintyjiä moneen makuun
Vuosaaren Satamapäivän päätähtiä ovat alueen yritysten lisäksi nuorison tuntema vuoden vlogaajaksikin valittu Pinkku Pinsku ja Vuosaaresta lähtöisin oleva Taiska, PinkkuPinskujonka uusin hitti Maailmaan ääriin on soinut taajaan radiokanavilla kesän aikana.

Teatteri Ihmeen hauskat hahmot esiintyvät ja juontavat tapahtuman. Paikalta löytyy Kahvila Kampelan street-kahvila herkkuineen. Tarjolla on toki myös popcornia, hattaraa ja pomppulinna. Planmeca Golf Areena tutustuttaa ihmisiä golfin saloihin. Saatat päästä myös ihka oikean golf-kärryn kyytiin. Voit myös osallistua Helsingin Sataman järjestämään asfalttipiirustus-kilpailuun. Luvassa yllätyspalkintoja.

Mukana menossa ovat myös mm. Finncontainers, UH & FIX Vuosaaren Urheilutalo, Hotelli Rantapuisto,  Rastila Camping Helsinki, Kahvila Kampela, Planmeca Golf Areena, Vuosaari-Golf, Vuosaaren lukion logistiikkaryhmä, Vuosaaren Purjehtijat ja Paulig Group.

taiskaKatso tapahtuman tarkempi ohjelma täältä!