Koko Vuosaari on täynnä erilaisia tapahtumia elokuun viimeisenä viikonloppuna! Kaikki läheltä ja kaukaa ovat tervetulleita mukaan! Helpottaaksemme osallistumistasi olemme koostaneet ohjelmat tähän. Tsekkaa itselle mieluisin ja tule viettämään viikonloppua Vuosaareen!


Vuosaaren Satamapäivä perjantaina 26.8.2016

OHJELMA:

KLO 12.00 – 15.00 –Teatteri Ihmeen hauskat hahmot esiintyvät ja juontavat Paikalla Kahvila Kampela herkkuineen. Tarjolla myös popcornia, hattaraa ja metrilakua. Liikunnallisesta puolesta vastaa Planmeca Golf Areena tutustuttamalla ihmisiä golfin saloihin. Saatat päästä myös ihka oikean golf-kärryn kyytiin. Helsingin Satama järjestää suuren asfalttipiirustus-kilpailun ja paikalta löytyy tietenkin myös pomppulinna.

Klo 15.00 – 16.00 – Pinkku Pinskun meet and greet

Klo 16.30 – 17.30 – Taiska & bändi esiintyvät

Lisäksi pääset tutustumaan vaikkapa Finnlinesin aluksiin, Tullin toimintaan tai Merimieskirkon palveluihin. Tapahtuma-alue rakentuu Finncontainersin monikäyttöisten merikonttien ympärille. Tutustumislähdöt Finnlinesin aluksille tasatunnein alkaen klo 11.00, klo 12.00 ja klo 13.00 bussilla Gatehousen kyljessä olevalta parkkipaikalta. Mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä. Ole ajoissa paikalla.

TAPAHTUMA-ALUE: Alue P1, Harbour Road In Gatehousen takana. Osoite: Komentosilta 1, 00980 Helsinki. 

MUKANA mm.:

Finnlines, Finncontainers, Tulli, Vuosaaren Merimieskirkko, Paulig Group Meripalvelutoimisto, UH & FIX Vuosaaren Urheilutalo, Rastila Camping Helsinki, Planmeca Golf Areena Helsinki, Teatteri Ihme, Kahvila Kampela, FC Viikingit, Helsingin Satama, Visit Vuosaari, Vuosaaren lukio – logistiikkaryhmä ja Vuosaaren peruskoulun medialuokka.


Vuosaaren Urheilutalo kutsuu tutustumaan perjantaina 26.8.2016

Koko päivän tarjolla kehonkoostumusmittauksia  a´15 €. Ajan voi tilata netistä tai urheilutalon kassalta.

Uutuus jumppa Syke & Fit klo 10.00 ja klo 17.00.  Koko kehoa haastava tehokas intervallitunti, jossa sykkeennosto- ja lihaskunto-osuudet vuorottelevat. Paikan voi varata netin kautta tai urheilutalon kassalta. Tunnin hinta 5 €.

Laajennuspuolen saunoissa  voi perjantaina vihtoa. Vihdat tulee siis talon puolesta.

Perjantaina allasosastolle laitetaan myös AquaFast vesilelu klo 13.00-20.00 väliseksi ajaksi.


Rastila Camping Helsinki lauantaina 27.8.2016 

Kesäsauna klo 10.00-14.00, kertalipun hinta 6,50€/aikuiset ja 3,50€/lapset.

Vanha leirintämökki 305 herää henkiin näyttelyn myötä, jossa tutustutaan alueen historiaan ja arkeologisten kaivausten löydöksiin.

Kartanon kentällä puistokirppis Siivouspäivän henkeen, kaikki ovat tervetulleita myymään ja tekemään löytöjä klo 10.00-18.00.


Helsingin Venetsialaiset lauantaina 27.8.2016 klo 17-22

Kesän ykkösjuhla Helsingin Venetsialaiset rantautuu Kahvila Kampelalle tänäkin vuonna!

Kampelan pihasta löytyy myös myyntikojuja ja tapahtumapisteitä.
Pääset tutustumaan Vuosaaren VPK:aan, Helsingin Meripelastusyhdistyksen veneeseen sekä Securitaksen palosimulaattoriin. Voit kokeilla painimista sumopuvuissa tai suppausta SUP Helsingin huipputyyppien opastuksella. Natura Vivan melontanäytös, SUP Aurinkolahden suppauskisa kanavassa sekä Fressin karnevaalijumppa nostattaa tunnelman ja saa sydämen sykkimään. Mahtavaa ohjelmaa luvassa lapsille! Mm. kasvomaalausta, pomppulinna, poniratsastusta, ongintaa, Sirkus Magentan drop in -sirkustyöpaja ja Kansallisen Lastenliiton Helsingin piirin toimintarata.

Tänä vuonna teemana karnevaalit ja juhlan dress code onkin teeman mukainen: 😉 Parhaat asut palkitaan!
Lisäksi, eläinystävämme ovat enemmän kuin tervetulleita ja lemmikkienkin paras karnevaaliteeman mukainen asu palkitaan klo: 18:00!

Helsingin Venetsialaisissa Visit Vuosaaren porukka on paikalla ja jututettavissa teltalla. Illan aikana järjestetään Visit Vuosaari -hengessä Limbokilpailu noin klo 20:30. Voittajille jaossa iso kasa Visit Vuosaari -matkailuhankkeessa mukana olevien toimijoiden tarjoamia palkintoja!

Venetsialaisten virallisena avaajana toimii kansanedustaja Sari Sarkomaa. Musiikista vastaa Luhmon Pop-Laulajat, ja illan taatusti hauskimman esityksen pitää Improryhmä KOLINA.

Venetsialaiset päättyy Ilotulitukseen klo 21:45.

Tapahtuma on maksuton, ja kaikille avoin.

Lue lisää tapahtuman facebook-sivuilta!


Vuosaari Golfissa opetellaan golfaamaan sunnuntaina 28.8.2016

Golfista uusi harrastus tai ovatko Vuosaari Golfin greenit vielä vieraat?

Visit Vuosaari Weekendin aikana pääset tutustumaan Vuosaari Golfin kenttiin ja saat kokeilla ilmaiseksi kuinka golfmaila pysyisi sinun kädessäsi.

Sunnuntaina 28.8. klo 10:00-14:00 ovet ovat avoinna uusille aloittelijoille ja lajia harkitseville, mutta myös konkarigolffareille. Vuosaari Golf tarjoaa mahdollisuuden kokeilla lajia rangella.

Vuosaari Golf lainaa mailat kokeilua varten ja tasatunnein on leikkimielinen swingi -koulu. Lajin kokeilun jälkeen voit piipahtaa ravintolaan syömään.

Vuosaari Golf palvelee viikonlopun ajan normaalisti.


Planmeca Golf Areena Vuosaaren Satamapäivässä ja Helsingin Venetsialaissa

Planmeca Golf Areenaan pääset tutustumaan Vuosaaren Satamapäivässä pe 26.8. ja Helsingin Venetsialaisissa la 27.8.

Planmeca Golf Areena on Suomen suurin täyden palvelun golfkeskus talviharjoitteluun. Tarjoamme optimaaliset harjoitteluolosuhteet, nykyaikaisen välinevalikoiman ja viihtyisän ilmapiirin kahvioineen.