Nyt kun kesä on saapunut oikeasti kaupunkiin, niin olemme keränneet teille alle muutamia vinkkejä siitä mitä Vuosaaressa kesällä voi tehdä.

Uimaan

Vuosaaresta löytyy stadin parhaat uimarannat.

Aurinkolahti
– Suuret  ja pehmeähiekkaiset Aurinkolahden rannat ovat kuin etelänmatkojen katalogista.

Rastilan uimaranta
Rastilan uimarannalle löydät suunnistamalla Rastilan leirintäalueelle.
– Vehreä ja ystävällinen leirintäalue sijaitsee ihan kaupungin sykkeessä ja tarjoaa majoitusta ja palveluja moneen makuun. Rastilan leirintäalue on perheille, kaveriporukoille ja myös sinulle, joka tykkäät matkustaa yksin.

Ison Kallahden uimaranta
– Kallahden kainalon uimaranta sijaistee niinikään luonnon kauniissa Kallahdenniemessä. Uimarannan lähelle löytää suunnistamalla Vuosaaressa osoitteeseen Kallahdenraitti 3.

Kallahdenniemen uimaranta
– Kallahdenniemen uimaranta sijaitsee luonnon kauniissa Kallahdenniemessä.

 Suppaaamaan

Aurinkolahdesta löytyy SUP Station, jossa on mahtavat puitteet SUP -lautailuun.  Yritys järjestää myös retkiä ja vuokraa lautoja yksityistilaisuuksiin.

Katso tarkemmin:
http://www.supstation.fi/helsinki-aurinkolahti/ tai yrityksen Facebook-sivuilta.

Saaristoristeilylle

Vuosaaresta pääset muun muassa Kaunissaareen ja Söderskärin majakan upeisiin maisemiin. Voit myös kulkea itäistä saaristoreittiä Vuosaaresta Hakaniemeen.

Katso tarkemmin:

Hyvää ruokaa upeissa merellisissä maisemissa

Hotelli Rantapuistossa on Burger Fridays aina 25.8. asti.
Rantapuiston kokit grillailevat hampurilaisia ravintolan terassilla perjantaisin ja joka kuun ensimmäisenä perjantaina myös DJ paikalla soittamassa musiikkia.

Muista myös Hotel Rantapuiston kesätarjoukset yöpymisten osalta. Itselle, sukulaisille tai ystäville. Anoppisi varmaan viihtyisi erinomaisesti hotellin meri-siivessä.

www.rantapuisto.fi

Kahvila Kampela Aurinkolahdessa
Kahvila Kampelassa on tarjolla tuttuja herkkuja, kuten lohikeittoa, pannukakkua kermavaahdon kera.

Kampelassa myös zumpaillaan ja nuuhkitaan ihania ranskalaisia tuoksuja kesän aikana. Katso lisää Kahvila Kampelan Facebook-sivuilta

www.kahvilakampela.fi

Tarkistathan sivuiltamme myös muut kahvilat ja ravintolat, joita Vuosaaresta löytyy moneen lähtöön.

Melomaan

Natura Vivan melontakeskuksesta Kalllahden kainalosta voit vuokrata kajakin ja kokeilla melontaa. Melonta on helppoa ja sopii kaikille. Natura Vivan valikoimasta löytyy kajakkeja ja melontavarusteita sekä aloittelijoille että kokeneille melojille. Voit myös ilmoittautua koko kesän kestäville melontakursseille.

www.naturaviva.fi

Kuntoilua ja vesileikkejä auringolta (ja sateelta) suojassa.

Vuosaaren Urheilutalo palvelee koko kesän. Kaksi allasosastoa sekä palloilu-, kuntosali- ja ryhmäliikuntatilat takaavat mieluisan kokemuksen jokaiselle. Lapset iloitsevat vesiliukumäestä ja hyppytornista, perheen pienimmille on lisäksi kahluuallas ja leikkipaikka.

Katso eri osastojen tarkemmat aukioloajat Vuosaaren Urheilutalon nettisivuilta.

https://www.urheiluhallit.fi/fi/paikat/vuosaari

Luontoon ja metsään liikkumaan kävellen tai fillarilla

Vuosaari on Helsingin vihrein kaupunginosa. Täältä löytyy eniten metsiä, puistoja ja viheralueita sekä upeita luontopolkuja niin meren rannalla kuin metsän siimeksessä.

Vinkkejä:

  • Fillariretki ympäri Vuosaaren yhdistämällä ranta- ja metsäreittejä. Esim. reitti Aurinkolahti-Kallahti- Ramsinniemi-Rastila Camping- Broändan laakso-Mustavuori-Vuosaari Golf-Kahvila Kampela.
  • Vaeltamista Mustavuoren metsissä, lehdossa ja luonnonsuojelualueella
  • Kävelyretki Vuosaaren huipulle kiikarin ja kameran kera. Aluetta on maisemoitu jo melko pitkälle
  • Kallvikiniemen upeissa harjumaisemissa patikointi niemen kärkeen ja takaisin. Matkalla voi vierailla vaikka Kulttuurikeskus Sofian kappelissa tai taidenäyttelyissä.
Golfaamaan

Vuosaari Golf Oy tarjoaa kaikille 15.6.2017 lähtien jäseneksi liittyneille uusille jäsenille yhden kierroksen veloituksetta kentällään. Tarjous on käytettävissä yhden kerran, pelaaja päättää itse pelaako hän 18 vai 9 reikää. Tätä etua ei siis voi jakaa kahteen 9 reiän kierrokseen.

Tarjous on henkilökohtainen ja käytettävä kauden 2017 aikana.

Vuosaari Golf Ry:n jäsenmaksu kaudella 2017 aikuisilla on 98€ ja junioreilla 42€.

Hieman pidemmälle

Jos on mieli pidemmälle, niin pääset autolla ja uudistetuilla Finnlinesin laivoilla kohti Saksaa.

Autopaketti Helsingistä Travemündeen alkaen 448 €! Travemündestä jatkat helposti automatkaasi vaikka Hampuriin, Bremeniin tai kauemmaksi Etelä-Eurooppaan.

Yhdensuuntaisen matkan hintaesimerkki on voimassa Suomesta Saksaan valikoiduilla lähdöillä

Matkustusaika: valikoiduilla lähdöillä 9.7.2017 asti.

Lisätietoa:
www.finnlines.com