Mitä kaikkea jännää sataman alueella tapahtuu. Tule tutustumaan Euroopan moderneimpaan satamaan yläilmoista käsin. Mukana on alueen toimijoita ja mielenkiintoista ohjelmaa. Tubettaja Mikirotta, benji-hypytystä, Voice Of Finlandista tutut Mikko Pettinen ja Jepa Lambert Happy People Combon kera. Ja paljon muuta mielenkiintoista!

Helsingin Satama ja Visit Vuosaari järjestävät koko perheelle tarkoitetun iloisen tapahtuman, Vuosaaren Satamapäivän, lauantaina elokuun 26.8.2017 klo 12-16. Tapahtuma on osa Visit Vuosaari Weekend-tapahtumaviikonloppua.

Päivän ohjelmaa:

  • Musiikista vastaa tänä vuonna Voice Of Finlandista tuttu Mikko Pettinen Happy People Combo Feat. Jepa Lambert.
  • Tubettajista tänä vuonna on mukana Mikirotta. Satojatuhansia seuraajia somessa omaava räväkkä nuorimies.
  • Tullin huippuammattitaitoiset huume-koirat ohjaajineen.
  • Urheilu- ja voimisteluseura Elise upeiden voimistelunäytösten kera.
  • Paulig tarjoaa Juhla-Mokkaa ja Frezzaa yleisölle ja toimijoille
  • Skybrakers hypyttää ihmisiä koko tapahtuman ajan.
  • Ja tietenkin alueen toimijoiden omat pisteet, joissa kaikkea uutta ja jännittävää tarjolla!

Pääset paikanpäälle helposti Visit Vuosaari-bussin avustuksella. Hyppää kyytiin!
Katso Visit Vuosaari-bussin aikataulu ja saapumisohjeet tarkemmin täältä.

Mukana Vuosaaren Satamapäivässä:

Aurinkolahden asunnot/Asuntosatama, Finncontainers , Finnlines Oyj, Global Med Point, Helsingin Kartin –yhdistys, Helsingin Satama, Hotel Rantapuisto, Itä-Helsingin yrittäjät, Kaartin jääkärirykmentti, Lounasmatti, Meripalvelukeskus, Planmeca Golf Areena, Paulig , Rahtarit ry./Helsinki, Rastila Camping Helsinki, Teatteri Ihme ,Tulli, Urheilu- ja voimisteluseura Elise , Vuoniityn peruskoulun medialuokka,, Vuosaaren lukio/logistiikka-linja, Vuosaaren Merimieskirkko, Vuosaaren Urheilutalo, Vuosaari-
seura.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Katso lisätietoa tapahtumasta täältä!