Kesä on ollut jo nyt mahtava, mutta Vuosaaressa vuoden hauskin aika on vasta aluillaan. Elokuun hämärtyvät ja lempeän lämpimät yöt. Metsissä marjat ja sienet kypsyvät kerättäviksi. Ystävät tutut palaavat kaupunkiin kesämökeiltään. Matkailijat Euroopasta ja muualta maailmalta saapuvat kauniille saarellemme. Ilmassa on taas uuden odotuksen taikaa.

Ja ennen kaikkea – Visit Vuosaari Weekend tulee taas elokuun viimeisenä viikonloppuna (23. – 26.8). Kaikki hauska on siis vasta tuloillaan!

Vuosaaressa viikonloputkin ovat pidempiä

Visit Vuosaari Weekend alkaa jo torstaina Vuotalossa Taiteiden yö- ohjelmalla, perjantaina ollaan Kauppakeskus Columbuksessa ja lauantaina kolmen huipputapahtuman voimin eri puolella Vuosaarta. Vuosaaren Kesäpäivä Mustakivenpuistossa, Vuosaaren Satamapäivä satamassa ja Helsingin Venetsialaiset Aurinkolahdessa kahvila Kampelan ympäristössä. Viikonlopun ohjelmatarjonta huipentuu sunnuntaihin, jolloin Rastilan kartanossa pidetään Vuoden kaupunginosa –päätösbileet.

Monenlaista kivaa on nyt tarjolla
Viikonlopun aikana voit nauttia paikallisten nuorten ja vähän tunnetumpien nimien musiikkiesityksistä, komiikasta, stand-upista, taistelu- ja voimistelunäytöksistä, mimmien graffiti-taiteesta, ilotulituksesta, herkutella, Finnlinesin ja Rajavartiolaitoksen aluksiin, Tullin koiriin, satamaan yläilmoista, osallistua venenäyttelyyn ja merellisiin näytöksiin. Jokaiselle löytyy varmasti jotain mielenkiintoista, mutta hurjimmathan osallistuvat kaikkiin tilaisuuksiin.

Visit Vuosaari Weekendiä on rakentamassa kymmeniä toimijoita alueelta. Yrityksiä, yrittäjiä, yhdistyksiä, kouluja ja seuroja. Sadat ihmiset Vuosaaresta ja muualta ovat tekemässä sinulle ikimuistoista viikonloppua.

Seuraa Visit Vuosaaren ja muiden toimijoiden ilmoittelua somessa, netissä ja Vuosaari-lehdessä.

Katso Visit Vuosaari Weekendin ohjelmatiedot täältä.