AKTIVITEETTEJA

AKTIVITEETTEJA

MAJOITUS

Vuosaaressa voit majoittua mukavasti! Yösioja löytyy moneen makuun ja monen kokoiselle budjetille. Vuosaari valloitaa ja saa palaamaan vihreydellään sekä urbaanilla raikkaudellaan.

MERI

Vuosaari on merellinen monella tapaa. Se tarjoaa monipuolisia harrastusmahdollisuuksia meren äärellä ja lähettää matkustajia maailmalle.

UIMARANNAT

Vuosaaressa on useita uimarantoja. Pienet salaiset tai pitkä pehmeä hiekkaiset rannat kutsuva viettämään vapaa-aikaan Vuosaareen. Useat Vuosaaren uimarannat ovat kesäaikaan valvovottuja ja voitkin bongata niiltä paikallisia rantavahteja työssään.

RAVINTOLAT JA KAHVILAT

Löydä suosikki ravintolasi tai kahvilasi Vuosaaresta! Voit nauttia kevyistä lounaista tai viettää aikaa ystävien kanssa pitkän illallisen äärellä. Vuosaaressa on kahviloita kaikille. Niitä löytyy kauppakeskuksesta, merenrannalta ja luonnon helmasta.

LIIKUNTA JA LUONTO

Liikunnan ja loikoilun tasopaino luo hyvän arjen ja tekee lomasta loman. Vuosaaressa voi golfata, uida kesät talvet, nostaa sykettä ryhmäliikuntatunneilla ja lenkkeillä luonnon helmassa. Päätä itse mitä, Vuosaaressa siihen on mahdollisuus.

KOKOUS- JA JUHLAPALVELUT

Kokous- ja juhlapalveluita on saatavilla pieneen tai vähän suurempaan tilaisuuteen. Tiloja on Vuosaaressa tarjolla neljän hengen kokoustiloista aina 500 hengen auditorioihin.

MUUT PALVELUT

Vuosaari on täynnä palveluita. Vuosaaressa asuminen on vaivatonta, sillä päivittäiset palvelut sijaitsevat lähellä. Palveluita matkailijoiden tarpeisiin on myös tarjolla runsain mitoin.