VISITVUOSAARI

VISITVUOSAARI

Tarinoita, tapahtumia ja aktiviteettejä
Visit Vuosaari on lähtenyt liikkeelle paikallisten yrittäjien innostuksesta tehdä ja toteuttaa palveluita yhdessä Vuosaaressa. Inspiroijina ovat toimineet myös Vuosaaren vahvuudet eli ainutlaatuinen merellisyys ja upea vihreä luonto.

Meren rannalla sijaitsevia sympaattisia kahviloita, vintage-hotelleja ja ainutlaatuinen huippusuosittu kansainvälinen leirintäalue. Puhumattakaan Helsingin upeimmista uimarannoista, kuten esimerkiksi Aurinkolahti tai Kallahden-harjun ja Mustavuoren suojelualueista ja luontopoluista. Ja mitä kaikkea muuta täältä löytyykään. Golfia kesällä ja talvella. Kalastusta, veneilyä, pyöräilyä tai kuntoilua ja vesileikkejä yhdessä maan suosituimmista urheilutaloista.

Puhumattakaan yhteyksistä. 20 minuuttia Helsingin keskustasta ja lentoasemalta. Tänne pääsee Saksasta Finnlinesin laivoilla, Kauppatorilta saaristolaivoilla tai perinteisemmin omalla autolla, taksilla ja metrolla.

Mitkä ovat tavoitteemme?
• Tehdä Vuosaari näkyväksi, houkuttelevaksi ja erottuvaksi aktiivisen
yhteismarkkinoinnin ja tapahtumien avulla. Kertoa helsinkiläisille, vierailijoille ja
matkailijoille Vuosaaren tarjoamista ainutlaatuisista mahdollisuuksista.
• Kehittää alueen toimijoiden yhteistyötä ja luoda yhdessä vierailijoita ja matkailijoita houkuttelevia uusia palveluita.
• Tehdä Vuosaaresta ainutlaatuinen uusi kaupunkimatkailukohde, johon tyytyväiset
vierailijat ja matkailijat haluavat tulla aina uudestaan.
• Saada alueelle uusia palveluita, yrityksiä ja työpaikkoja

Mukana Visit Vuosaaressa:
Aurinkolahden Asunnot LKV / Suomen AsuntoSatama Oy, Finnlines Oyj, Hotelli Rantapuisto, Kahvila Kampela, Planmeca Golf Areena Helsinki, Rastila Camping Helsinki, Vuosaaren Urheilutalo, Vuosaaren Satama, Vuosaari Golf ja Vuotalo

Yhteydet:
Tuottaja Pekka Pirkkala
pekka@visitvuosaari.fi
tel. 0400 608 346

www.visitvuosaari.fi